Visit Neraidorama.com

Neraidorama on Facebook

Neraidorama on YouTube

E-Shop arrow Προφίλ

Προφίλ

Στις 18 Σεπτέμβρη(2007) μέρα μεσημέρι είδα ένα αστέρι τόσο λαμπερό, να φωτίζει μαγικά σ'ολόκληρο τον ουρανό.
Δεν ήταν όραμα μα ούτε φαντασία απλά περίμενα κι εγώ να δω με αγωνία .....
Μια όμορφη Νεράιδα ήρθε στη ζωή μου και από την πολύ συγκίνηση κόπηκε η φωνή μου!
Το μικρό ραβδάκι της με χτύπησε για τα καλά και άλλαξε η ζωή μου ξαφνικά.
Νεραιδόσκονη και αστερόσκονη έπεφτε από ψηλά και τo "Νεραιδόραμα" γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 07'.
Αφιερωμένο στη γλυκιά μου κόρη  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΟΥΛΣΟΥΖΙΑΔΗ!

Αγαπητοί μας φίλοι το "Νeraidorama" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση όπου ιδρύθηκε με πολύ προσωπική δουλειά και μεράκι και λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις από το Δεκέμβριο του 2007 με έδρα το Κερατσίνι Αττικής στην περιοχή Αμφιάλη Λ.Σαλαμίνος  110 .
Δραστηριοποιείται στο χώρο του της παραγωγής χειροποίητων διακοσμητικών ειδών  & χονδρικού - λιανικού εμπορίου υλικών συσκευασίας, (κορδέλες ,κορδόνια υφάσματα )υλικών στολισμού, αξεσουάρ, ειδών γάμου & βάπτισης, παιδικού  πάρτυ ,Ζαχαρωτών ,διακοσμητικών  ειδών, μεταλλικών  εξαρτημάτων (χάντρες - ψευδοκοσμήματα),ειδών δώρου, βιβλίων, παιχνιδιών , ευχετηρίων καρτών ,εποχιακών ειδών (Χριστουγεννιάτικα -Πασχαλινά)ειδών αισθητικής & γυναικείων αξεσουάρ.

Η προέλευση των προιόντων μας στο μεγαλύτερο μέρος τους προέρχονται από εργοστάσια της Ασίας, της Αγγλίας, και των  Η.Π.Α. και σε μικρότερο βαθμό από διάφορες  εγχώριες  πηγές. Με τον τρόπο αυτό μας δίνεται η δυνατότητα να παράγουμε  και να προσφέρουμε ιδιαίτερα προιόντα σε ανταγωνιστικές τιμές στην τοπική αλλά και στην παγκόσμια αγορά , ιδιαίτερα σε πολλές χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης.
Το "Νeraidorama" είναι η επέκταση της εταιρίας ArtSigns Co όπου ιδρύθηκε (το Μάιο 2006) με σκοπό την ενεργοποίηση της ηγεσίας και του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων "Νeraidorama" ως μέσου για την γρήγορη εξέλιξη και ανάπτυξη τους στο λιανικό εμπόριο. Έτσι λοιπόν από τον Δεκέμβριο του 2008 εκτός από τη διάθεση των προιόντων μας, έχουμε και το δικαίωμα της επίσημης διάθεσης του εμπορικού σήματος-ονόματος μας με τη μέθοδο κατευθυνόμενου δικτύου (Franchise)και  shop in shop  με αριθμό κατοχύρωσης  198090 στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Η ποιότητα των προιόντων μας καθώς και το εμπορικό μας όνομα μπορούν να σας εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο χώρο του εμπορίου με απίστευτες προοπτικές μέσα από τη συνεργασία σας μαζί μας.
Από την πρώτη σας κιόλας επίσκεψη στο"Neraidorama" θα αντιληφθείτε το απόλυτα οικογενειακό, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, τα καινοτομικά προιόντα μας και ιδιαίτερα το σεβασμό, την ευγένεια και την πολύ καλή διάθεση για εξυπηρέτηση. Επίσης θα αντιληφθείτε την έμφαση που δίνουμε στην προσωπική επαφή με τον καθένα από εσάς, παρουσιάζοντας τα προϊόντα μας,  μόνο  με  ραντεβού  στο εκθετήριο μας. Έτσι θα μπορέσετε να μοιραστείτε το όραμά μας, να κατανοήσετε καλύτερα την εμπορική μας φιλοσοφία, να ενημερωθείτε πλήρως και με απόλυτη λεπτομέρεια για τα προϊόντα μας και τις δυνατότητες τους δημιουργώντας το δικό σας χώρο έκφρασης, το δικό σας "Neraidorama", ενδυναμώνοντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης & μακροχρόνιας συνεργασίας.


Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και σας καλωσορίζουμε στο «Neraidorama».


Mε εκτίμηση,
Χαράλαμπος Χ. Γουλσουζιάδης

Προϊόντα

Σας Προτείνουμε

Μεταλλική νεράιδα
Μεταλλική νεράιδα NER-AS1015
Neraidorama
Προσφορές
0.13 €

Εγγραφή στο Newsletter

Έχουμε 129 επισκέπτες σε σύνδεση

Ασφάλεια στις συναλλαγές

Designed & Supported by Promoweb
Reproduction of this page is strictly prohibited. © 2019